Zootaxonómia
Feltöltött képek száma: 88761   Megfigyelési adatok száma: 297520
   
E-mail-cím:
Jelszó:
Hírek, felhívások
XXI. Terepmadarász Találkozó és Madarászfutam - 2021 Megosztom Facebookon
2021.07.18. 21:46 Balla Dániel

Kedves Madarászok!

A találkozó fő szervezői úgy döntöttek, hogy ebben az évben újra a Hortobágyon találkozzunk, a hagyományainkhoz ragaszkodva, szeptember 2. és 5. között.

Itt alkalmunk lesz beszélni a jövőről, és 18:00-tól meg is alakítjuk a MME Ritkaságvadász Szakosztályát, ahova a Nomenclator Bizottság és egyéb terepmadarászattal kapcsolatos fórumok is betagozódhatnának – de ez legyen a pénteki nap megbeszélésének tárgya. Aztán tartunk egy szupermaraton Milyen Madár Ez? vetélkedőt (csak úgy tét nélkül)!

Csütörtök – mint mindig – a kötetlen beszélgetésé marad, de 14 órától elkezdjük az adatgyűjtést és részben az írását a ’Terepmadarászok terepi határozójának’ vagy ismertebb nevén ’Kispajtások kéccével’-nek! Feltétlenül várjuk a csapat humoros tagjait a kötetlen „hájrezegtetésre” – vagyis mindenkit!

A futam ütemterve a jól megszokott: szombaton 9:00-kor indul a Hortobágy-halastó bárkától és itt fejezzük be is másnap (vasárnap) 9-kor. Ezt követően eredményhirdetés és egy közös ebéd zárja a teljes programot.

A találkozó központja Hortobágy település (Hegedűs János vendégháza – a tavalyi, jól teljesítő helyszín), ahol 150 főig közösségi vagy hozott sátorban (saját hálózsákkal) térítésmentesen biztosítunk szállást és ingyenes vizesblokk használatot.
Aki nyugodtabb környezetre vágyik, az alábbi lehetőségek közül választhat:
- Hobertus Vendégház
- Sóvirág Vendégház
Ezen felül a településen egyéb szálláshelyek is rendelkezésre állnak.

Kérünk mindenkit, hogy saját maga foglalja le az általa preferált szálláshelyet!


Idén nagyon FONTOS A REGISZTRÁCIÓ! Ezért ne felejtsetek el regisztrálni a 21. Terepmadarász Találkozóra, melynek határideje 2021. augusztus 10!


Az egyszerűség kedvéért három féle támogatói jegyet árulunk, amit utalással (javasoljuk ezt a fizetési módot) vagy a helyszínen lehet kifizetni.
1. Támogatói jegy: ára: 15 000 ft., tartalmazza: pénteki vacsora, szombati reggeli, szombati vacsora, vasárnap reggeli (csomagolt), vasárnapi ebéd, belépődíj (péntek-vasárnap egész napra a Hortobágyi-halastó területére, kisvasút használat, ingyenes sátorhely és vizesblokk használat valamint futampóló.
2. Támogatói jegy: ára: 5 000 ft., tartalmazza: belépődíj ( péntek-vasárnap egész napra a Hortobágyi-halastó területére, kisvasút használat), ingyenes sátorhely és vizesblokk használat valamint a futampóló ára.
3. Támogatói jegy: ára: 1 200 ft., tartalmazza: belődíj ára (péntek-vasárnap egész napra a Hortobágyi-halastó területére, kisvasút használat) valamint ingyenes sátorhely és vizesblokk használat

Arra kérünk mindenkit, hogy az augusztus 10-ig jelentkezzen a hortobagy.te@gmail.com e-mail címen az alábbiak szerint:

-Melyik támogatói jegyet választja, és hány fő, (csapatonként elég, ha egy ember beregisztrálja a társakat, nem fontos személyenként, külön jelentkezni).
-Nagyon fontos, hogy futampóló rendelés esetén méret megjelöléssel történjen a regisztráció.

A támogatói jegyek ellenértékeit a Hortobágy Természetvédelmi Egyesület 11738008-20060415 számú bankszámlájára utaljátok, a közleménybe feltétlenül tüntessétek fel, hogy támogatói jegy és, hogy hány fő.

Várjuk a jelentkezéseteket, gyűljünk össze minél többen, hogy a jövőről együtt tudjunk dönteni! Kérdés esetén írj e-mailt vagy keresd bátran a szervezők valamelyikét!

A szervezők nevében:

Ecsedi Zoltán
Oláh János
Balla Dániel

 
Megkereshető személyek:
Ecsedi Zoltán: , 30-361-7773
Oláh János: , 30-995-7765
Balla Dániel: , 30-681-6635

Az idei póló designját Gizmónak köszönhetjük, a csatolt képen látjátok, természetesen a szokásos szöveg még érkezik a lilebíbic alá.
Fórum
Könyvek, újságok, weblapok
Eladnám az alábbi könyveket: 1. Pannon enciklopédia:...
Ma, 13:38 - Szelle Ernő
Határozási problémák
Sziasztok! Segítséget kérnék, egy régebbi fotón...
Ma, 10:32 - Borbély Krisztián
Furcsa madarak
Ezen a télen 8 hasonló példánnyal találkoztam (a korábbi...
Ma, 08:31 - Lukács Zoltán
Szavazás
Jelenleg nincs érvényes szavazási lehetőség Tovább »
Hírek, felhívások
Természetfotós pályázat - Élővilág Fejér megyében
2021.12.19.
Kedves madarászok, természetbarátok! Aki kirándulásaira fényképezőgépet is visz, gyakran készít... Tovább »
Beszámolók
Karácsonyi madarásztúra Ghánában
Ma
pdf logoGhánai utam beszámolója jó sok fotóval Tovább »
PKMK
 
© 2010 www.birding.hu Pest Környéki Madarász Kör
FőoldalInfóMegfigyelésekGalériákFajlistákMME NomenclatorRegisztráció